Trendie : Orkut

Ik dacht laat ik ook eens trendie doen, ik meld me ook bij orkut (of eigenlijk werd ik uitgenodigd te djoinen). Ik snap nog niet echt wat het nut ervan is, maar het heeft plaatjes en mooie kleurtjes, en da?s al genoeg om mij over te halen. De naam vind ik wel twijfelachtig. Nu heb ik inmiddels een paar personen bij elkaar gesprokkeld die mij (tegen geringe vergoeding) als hun friend hebben opgenomen, maar waar zijn de hollandse bloggers ? Want ik kan nog wel wat extra connecties gebruiken. Gestruktureerd als de denen zijn, zijn er meteen komjunities opgericht als deense webloggers, en ?rhus bewoners, en de hele deense bloggingsien is al lid. Maar ik heb nog geen (aan mij) bekende nederlanders kunnen vinden. Als ik er wat uitnodigingen uit moet gooien zegt u het maar. Ik wil toch eens kijken hoe lang je kunt komen met deze nieuwe vorm van kettingreaktie.

Ik ben inmiddels verbonden aan 201525 mensen via slechts 5 personen, dus dat lijkt me een goede basis voor een feestje binnenkort. Wordt binnenkort de Kuip afgehuurd of hoe gaat het eigenlijk precies ?