Trivia II

U  mag allemaal bij mij in the ThinkTank, mocht ik een keer zoiets nodig hebben, want samen komen we er wel uit.  En ik zie ook dat wij ons niet echt hoeven te schamen omdat we de antwoorden niet wisten, er was maar 1 persoon die alle antwoorden wist en dat was Maarten. De volgende keer googlen we dus niet, maar we vragen het gewoon aan Maarten !

De antwoorden:
1. In welke band zong Marga Bult ?
Babe
2. Wie had ooit een hit met Du Bisst Alles (was Ich habe auf der welt) ?
Peter Maffay
3. Hoe heet die sympathieke weerman ook al weer die op Ned 1/2/3 het weer presenteert ?
Erwin Kroll

Omdat wij even wilde weten hoe Peter Maffay er ook alweer uitzag, bezochten wij de Peter Maffay website (ganz toll!). En daar viel ons iets vreemds op. Zie de volgende 2 foto?s van Peter, ziet u wat wij bedoelen ?

(Klik op foto?s voor een iets groter plaatje).

Peter Maffay 1

Peter Maffay 2