Ricky Gervais

Kan iemand mij vertellen hoe het heeft kunnen gebeuren dat ik The Office volledig over het hoofd heb gezien ? Ricky Gervais is een van de grappigste mensen op tv, en als The Office half zo leuk was als Extras ga ik me nu heel hard voor mijn hoofd slaan.

6 thoughts on “Ricky Gervais

 1. yak

  Kun jij daar naar kijken? Ik verschrompel van plaatsvervangende schaamte. The Office is geweldig. Misschien wel een goed idee voor vanavond…

 2. Ingrid

  Hoe bedoel je kan ik daar naar kijken ? Of dat hier uitgezonden wordt ? Ja – Extras wordt op dit moment uitgezonden. En is geniaal als je het mij vraagt.

 3. yak

  Eh, nee, ik bedoel of het je lukt om er naar te blijven kijken. Ik word echt helemaal naar van plaatsvervangende schaamte. Het lijkt erop dat RG bij het maken van extra’s gedacht heeft: Even kijken. We hebben The Office, als we dat nu eens als startnivo nemen en dat twee keer over de top doen. Nou, nee nog maar een keertje over de top, maar dan iets erger nog. Nouja, en nog een beetje.

  Ik heb een hele aflevering gekeken ‘Ah, sunbathing’, ‘no she’s dead’ en de daarop volgende ben ik halverwege opgehouden, zo erg. Heel goed, maar te erg.
  The Office trek ik nog wel en is ook erg goed.

 4. Ingrid

  OK, ik begrijp je. Ja het is pijnlijk, tenenkrommend pijnlijk zelf, maar ik moet er erg om lachen. Dat zegt misschien meer over slechte gevoel voor humor. Ik kan me herinneren dat RG in een interview vertelde dat het doel was dat het embarrasing moest zijn. Nou da’s wel gelukt. En waarschijnlijk moet ik toch the Office maar eens gaan huren dan.