Absolute tasteless

Ik kom net terug van het strand, het is hier toch weer mooi weer geworden na een paar dagen met frisse temperaturen.

Maar op het strand, of eigenlijk op het grasveld bij het strand lagen best veel mensen vandaag. Jonge en oude en dikke en dunne mensen lagen er. Maar een persoon viel echt op. Het was een man van over de 50, zonnebank bruin en met een lange paardestaart. Dat ging allemaal nog wel, maar hij had een creme kleurige g-string zwembroek aan, je weet wel een erg kleine zwembroek waar de achterkant zo lekker tussen de billen in gaat zitten. Ik heb daar nooit het comfortabele van in kunnen zien. Erger nog was dat hij ook nog eens met zijn benen wijdt lag te zonnen.

Nou ik had alweer gegeten en gedronken, en ik heb een hoop mensen zijn richting op zien kijken, de meesten hebben zich rot gelachen. Absoluut smakeloos dus.

5 thoughts to “Absolute tasteless”

Comments are closed.