Pivot

Shit na de upgrade naar Pivot Sidesweep, waren de rechten op de db directory aangepast, wat betekende dat ik mijn zojuist ijverig ingetypte stukje kwijt ben. Dus hier komt een kortere uitgave, want we gaan het verhaal natuurlijk niet nog een keer helemaal intypen. Pivot Sidesweep werkt prima tot nu toe. Er is nog 1 raar dingetje:
Het blokje met Laatste reacties laat reacties zien die ik allang verwijderd heb. Er blijft hier iets hangen.

Verder vind ik de kalender wel heel cool, en net effe iets slimmer dan die in pMachine.

Oh ja, de archieven zien er ook nog niet zo heel lekker uit. :-)

3 thoughts to “Pivot”

  1. Gezellig, ook in het Nederlands en op een memorabele dag, Gefeliciteerd met je Broertje;o)

  2. Wat snel ! Ja ook gefeliciteerd hoor ! :-)

    En speciaal voor de liefhebbers : Emoticons in de commentaren !(cow)
    Ik ken iemand die dat heeeel leuk vind.

Comments are closed.