Ja Hallo !

Aangezien het laatste Groene koncert een groot succes was hier in DK (Suede was een van de grote namen) besloot de deense radio het laatste koncert live uit te zenden op de radio. Het laatste koncert werd gespeeld in Kopenhagen en ik ken wel een aantal mensen die bij dat koncert aanwezig waren en dus niet de radiouitzending konden horen. Dus wat doe je dan, als begrijpende medeburger, I bood aan om het concert op te nemen en het daarna op cd te kopieren en op te sturen. Dat was best een klus, want er moest in geknipt worden (die akelige radio dj?s praatten er af en toe doorheen en dat wil je natuurlijk niet mee op de cd hebben) en daarna branden op de cd brander, die ook nog eens een keer kapot ging. Nieuwe cd brander aangeschaft en kopieren al die cd?s voor al die mensen. In bubble enveloppen gedaan zodat ze ook echt heel aankomen, en nu liggen ze klaar om, als ik zo naar mijn werk ga, in de brievenbus gedaan te worden.

En wat denk je ? Het koncert wordt vanavond opnieuw op de radio uitgezonden …

3 thoughts to “Ja Hallo !”

Comments are closed.