Pivot …

Ik dacht even dat ik echt dom aan het worden was, maar deze keer lag het toch echt aan Pivot. Ik dacht dat ik mijn password vergeten was, maar dat gebeurd me echt heel zelden, dus ik vond het erg vreemd dat ik ineens niet meer kon inloggen in Pivot.


Wat blijkt nou : Als je je password wijzigt in Pivot kun je in ieder geval meer dan 10 tekens intypen, mijn password was 11 tekens lang, maar in het login scherm kun je er maar 10 intypen ! Dus ik kwam never nooit meer het systeem in met mijn 11 tekens lange wachtwoord. Dat is nu opgelost en op het Pivot forum gepost.


Er is nog steeds een probleem met het schrijven van kommentaar, het kommentaar wordt wel opgeslagen, maar er komt een foutmelding aan het eind. I am working on it !


Overigens wordt ik gebombardeerd met virus mails op dit moment, oppassen dus !

3 thoughts to “Pivot …”

 1. Even zeuren: vanochtend had ik inderdaad een trage opbouw van de Pivot-site, het eerste stuk wordt snel geladen en dan bij de postings stopt-ie voor 10-20 seconden voordat de middelste kolom gevuld wordt.
  In IE5.5 krijg ik overlappend kolommen (zie link, ik heb er een screenshot van gemaakt)

 2. Bedankt voor de tip ! Ik moet de layout ook aanpassen, en bij mij laad ie ook heel langzaam. Volgens mij is het het referrers stukje dat langzaam gaat. Moet ik eens naar kijken !

 3. Ja ik heb het referer stukje nu verwijderd, en nu laadt ie wel snel bij mij.

  Dus daar gaat ergens iets mis.

  Ook de fout bij het schrijven van kommentaar is nog niet opgelost.

  je blijft bezig he ! (h)

Comments are closed.