Ben effe weg

Ik ben even TWOT?ten in Svendborg morgen en vrijdag, dus het zal hier redelijk rustig zijn.


En verder is het zeer zelden dat ik ontzettend onder de indruk raak van een cd als ik hem voor de eerste keer hoor. Maar deze keer is het toch echt gelukt : Moby – 18 wat een fantastische plaat (al mist ie iets van de energie van het koncert dat ik onlangs met hem zag in Skanderborg – maar toch – 6 sterren van de 6 !)


Nu maar hopen dat Dimitri niet vergeet de Citymirror te updaten de komende 2 dagen !

3 thoughts to “Ben effe weg”

  1. Wij hebben in Nederland een 5-sterrenstelsel (en dat bedoel ik niet in kosmologische zin), maar inderdaad, dan moet die plaat wel erg goed zijn. Ik heb laatst tegen een krankzinnige prijs een “chillout moods” cd-tje meegegapt; daar staat 1 nummer op van Moby: Whispering Wind. Geen id?? van wanneer het dateert, maar wel weer heel erg Moby, lounge-Moby welliswaar, maar/dus erg goed; plak ik over mijn Noorwegen-videoreportage. PS.: hoe doe je die smilies e.d.? Zo: :-) ? .. ja dus; handig zo?n preview!

Comments are closed.