Wachtmuziek

Ik geloof dat ik nog nooit wachtmuziek ( in de telefoon, als je in de rij gezet wordt ) heb gehoord die aan te horen is. Ik heb net naar de deense spoorwegen gebeld om wat kaartjes te reserveren (de reis gaat naar Bornholm) en ook hier was er een wachtrij. Ten eerste was de muziek die ze speelden niet om aan te horen (een of ander goedkoop synthesizer deuntje) en ten tweede stond die muziek zo hard dat je terplekke een tinitus aanval krijgt als je er naar luistert.


En afgezien van dat zijn het ook nog oplichters. Ze reklameren veel met het zogenaamde Oranje treinkaartje, en dan ben ik als Hollander (korting en Oranje) natuurlijk extra geinteresseerd. Met dit Oranje kaartje kun je voor de halve prijs naar Kopenhagen met de trein, mits je het kaartje max. een week van te voren besteld. Ik heb al meerdere keren kaartjes een maand van te voren besteld en dan zijn al die Oranje kaartjes al uitverkocht. Volgens mij hebben maar twee goedkope kaartjes per trein beschikbaar, en is al die reklame met “Reis nu lekker goedkoop over de Storebelt brug” pure nepperij.

4 thoughts to “Wachtmuziek”

  1. Een reis naar Bornholm is in ieder geval een goede start van de week, Ingrid :-) Maar je hebt dus geen oranje kaartjes meer kunnen bemachtigen?

  2. Tinitus is dat je een piepend geluid in je oren hoort. Dit kan o.a. veroorzaakt worden door geluidsoverlast, bijvoorbeeld bij koncerten. Maar goed dat ik niet zo vaak naar concerten ga !(h)

Comments are closed.