Ik ben er wel …

maar even niet hier !  Mijn moeder is op bezoek hier in ?rhus de komende dagen, en dat betekent dat ik weinig bij de computer zit en dat is heerlijk. Wat niet zo heerlijk is, is het weer hier, het regent pijpenstelen vandaag. En dat terwijl we gisteren nog aan het pootjebaaien waren, op de plek waar de noordzee en de oostzee elkaar ontmoeten, of meer precies, het Kattegat (die naam kan alleen een hollander bedenken, en dat klopt ook inderdaad) en het Skaggerak elkaar ontmoeten.  In Skagen dus, op het allernoordelijkste puntje van Denemarken. Gisteren was het namelijk nog zomer hier.


En na alle ellende met Blaster virussen , honderden virusbesmette mailtjes en het uit de lucht zijn van mijn website van de week, was het nu tijd voor iets nieuws. Mijn internetverbinding had het opgegeven. En niet een paar uurtjes wat af en toe voorkomt, maar 3 dagen deze keer ! Ik begon eerlijk gezegd wel cold turkey verschijnselen te krijgen. Achteraf bleek dat ze zonder het te melden wat instellingen hadden veranderd, en daardoor werkte het niet meer. De regel “niet aan pielen als het werkt” was daar nog niet doorgedrongen waarschijnlijk. Het heeft me 45 minuten Nora Jones (telefoon wachtmuziekje) gekost om uiteindelijk een support medewerker aan de lijn te krijgen die vertelde dat ze wel gepield hadden. Nu werkt alles weer, en voorlopig hoef ik effe geen Nora Jones meer te horen, dank u wel.