Fodbold

Het schijnt uitverkocht te zijn (= 20.000 mensen), de wedstrijd tussen de rode en de witte vanavond i het Atletion. Atletion is gewoon een hippe naam voor ?rhus Stadion zoals het al die jaren geheten heeft. Maar fancy namen zijn in blijkbaar.


Het deense voetbalteam speelt tegen AGF (= fc ?rhus zeg maar) vanavond, en aangezien AGF helemaal onderaan staat in de deense eredivisie (Superliga geheten) zal het wel een hele spannende wedstrijd worden denk ik. Maar het is toch ook wel weer apart om het deense elftal te zien spelen, want laten we eerlijk zijn, de meesten hebben natuurlijk leren voetballen in Holland. Dennis Rommedahl (PSV), Jon Dahl Tomasson (ex-Feijenoord) en Jesper Gr?nkj?r (ex-Ajax) zijn allemaal sterren geworden dankzij de gedegen training die zij in Holland gekregen hebben. En zelf trainer Morten Olsen heeft de kneepjes van het vak in Nederland (Ajax) geleerd.


Mijn Denemarken – AGF voorspelling : 3-0
Er kan nu ingezet worden …


Update : Ok 2-0 dan en een erg saaie wedstrijd moet ik zeggen.

7 thoughts to “Fodbold”

  1. Nou Jon Dahl Tomasson is daar ooit wel begonnen, bij Herenveen, en die deed mee. Er hebben wel meer denen bij Herenveen gespeeld, maar ik kan me even niet herinneren wie dat waren. Dat zoek ik op !

  2. Hoef je niet op te zoeken. Naast Tomasson: Daniel Jensen, Allan Jepsen, Ole Tobiasen, Allan Bak Jensen, Simon Karkov, Marc Nygaard en Thomas Myssing.

  3. Naast voetbalgek ook Heerenveen-fan. Maar dat lijkt me duidelijk.

    Ik heb wel een afwijking met betrekking tot rare voetbalfeitjes.

  4. die Simon Karkov; hoeveel officiele wedstrijden heeft hij voor Heerenveen gespeeld?

Comments are closed.