Pivotbugje

Er zit nog een klein bugje in Pivot Beta 2b, waar deze blog inmiddels op draait. Na mijn laatste post heeft ie de kolom met “laatste reakties” vernaggeld. Daar staan nu een stel hele oude berichten die allang weg hadden moeten zijn. De Bug is gepost in het Pivot forum, en hopelijk komt er snel een oplossing. In het ergste geval moet ik me zelf maar eens in PHP gaan verdiepen.


Inmiddels heb ik ook spamfighter geinstalleerd op mijn werk (Exchange). Aangezien er geen geld is voor een spamprogramma op de mailserver, is dit het enige alternatief. Maar deze gratis vechter heeft al het een en ander aan spam bevochten moet ik zeggen. Dat ziet er veelbelovend uit. Ik wordt ook nog steeds overspoelt met met virus besmette mailtjes, houdt dat ooit nog op ? En ik las net dat het eerste 9/11 virus ook al op weg is.


En wat de enge man betreft, de politie is nu zo ver dat er verschillende DNA onderzoeken aan de gang zijn, en als je ze moet geloven denk ze hem toch nog wel te vangen.

4 thoughts to “Pivotbugje”

  1. Ja, dat bugje was me al opgevallen… En Van Dale zegt:
    pi?vo?te?ren (onov.ww.)
    ~ draaien met ??n voet aan de grond
    Dus misschien is Pivot nu een beetje duizelig :-)

Comments are closed.