Sukkel

Ik was er helemaal klaar voor, voor de deense film Rembrandt. De hollandse Rembrandt ? Ja, of in ieder geval een schilderij van de hollandse schilder Rembrandt. De film is een waargebeurd verhaal over een stel boeven die op bestelling een schilderij stelen, en per ongeluk thuiskomen met een Rembrandt schilderij. Inmiddels zijn deze snuggere rovers gevangen, en zitten in de gevangenis waar ze de komende paar jaar kunnen nadenken over de genialiteit van hun roof.


Maar nee, ik had verkeerd gekeken en Rembrandt gaat morgen dus pas in premiere. Dus daar stond ik dan in de bios klaar met cola en popcorn, maar geen film. Dus toen maar een alternatieve film gezocht, en dom genoeg koos ik voor Hollywood Homocide. Ik dacht Harrison Ford en Josh Harnett, dat kan niet helemaal mis gaan. Nou dus wel, dit was echt een van de slechtste films die ik in tijden gezien heb. Echt heel slecht dus.


Maar gelukkig er was een lang voorstukje van Pirates of the carribean – hij en zij vonden hem leuk, en Johnny D. en Legolas (onherkenbaar met niet blonde haren) doen mee, dussss zien.