De enge man II

Hij loopt nog steeds rond die enge man. Gisteren stond er bij het park weer een cameraploeg een of ander sensatieverhaal te filmen. De politie heeft gisteren ook een klein slootje gedregd, en volgens de politiechef hebben ze daar interessante sporen gevonden, o.a. een stok (?). Ze hebben ook een stuk uit het hek (dat om het park heen staat) gezaagd om dat verder te onderzoeken. Ze denken nog steeds dat ze de enge man binnen enkele dagen te pakken hebben. Het zal mij benieuwen. Voorlopig dus maar even pizza halen bij een andere pizzeria, want mijn oude vertrouwde pizzaman durf ik niet echt te bezoeken als het donker is (en dat is niet zo heel laat nu de zon al om 19.40 ondergaat hier), de pizzeria is vlak naast het park.

One thought to “De enge man II”

Comments are closed.