Dislocation Dance


De laatste keer dat ik in Nederland op bezoek was, heb ik al mijn oude LP?s en singles mee naar Denemarken gesleept. En dat heeft al heel wat uren luistergenot opgeleverd.  Singletjes kocht ik het meest in de periode waar Frits Spits nog de Avondspits presenteerde (wat is Frits oud geworden !), en waar de Avondspits ook het programma was waar je nieuwe aanstormende talenten kon horen.

Zo ook Dislocation Dance. Kent iemand die nog ? Ik ken alleen het hitje Rosemary, wat grijsgedraaid werd door Frits en daarna ook door mij. En nu ik het weer gehoord heb begrijp ik dat ook wel, het is gewoon een erg vrolijk liedje, en het hangt nu ook al dagen in mijn hoofd.

Nu vraagt u zich natuurlijk af wat er met dit singletje gebeurd is, en vooral met de linker onderkant van dit singletje. Het antwoord is simpel : Kareltje hield niet zo van Dislocation Dance, maar hij hield wel van papier…

5 thoughts to “Dislocation Dance”

  1. Ik heb dit singeltje ook (op vinyl uiteraard) en ik zoek al twee jaar of iemand ?m ergens als mp3 heeft. Ik heb nog nooit succes gehad !!!
    Wellicht weet jij hier meer over. Ik vind?m ook een waanzinnig grappig nummer.

  2. Ik ken het nr niet maar zal trachten het te vinden. ?k ken bijna niemand die deze band kent. Ik heb de album ?Midnight Shift? op de kop kunnen kunnen tikken waarvan ook de titelsong prachtig is. Iedreen kent het nr maar niemand weet van wie ze is.
    Ook een prachtig nr is “March In Turin” van ?The Happy Family”. Enkel gevonden op een compilatieplaat jaren geleden en enkel op CD, behalve ik het is afgeknapt op het einde.
    Weet iemand waar ik deze nr nog kan vinden ?

Comments are closed.