Op het Werk

Laten we zeggen dat de stemming hier toch wel redelijk bedrukt is, maar da?s niet zo raar. Alle mogelijkheden om als mini ontwikkelsafdeling voort te zetten onder het hoofdkantoor, zijn vandaag de grond in geboord. Daar hoeven we dus in ieder geval geen energie meer aan te verspillen. Ik heb zojuist mijn CV up to date gemaakt, en verstuur vanavond een sollicitatiebrief de deur uit naar een baan die me wel wat lijkt, maar waar ik waarschijnlijk weinig kans maak. Maar je kunt het altijd proberen.


Mijn algemene indruk is dat er heel erg weinig banen aanbod is op dit moment, en de kans om er een te vinden is dus klein. Om recht te hebben op een uitkering ben ik genoodzaakt tot begin april te werken, mijn baan is opgezegd per 31. januari, dus het wordt nog spannend om te zien hoe ik die 2 maanden ga vullen. Misschien wordt ik wel gewoon vuilnisman.

One thought to “Op het Werk”

Comments are closed.