Skype

Ik heb zojuist Skype geinstalleerd, het nieuwe programma van de makers van Kazaa. Met dit programma kun je gratis bellen via internet (Peer to Peer) en de recenties die ik gelezen heb van mensen die het uitgeprobeerd hebben zijn zeer positief. De geluidskwaliteit schijnt echt fantastisch te zijn en er is bijna geen vertraging op de lijn. Het zou dus vele malen beter moeten zijn dan ICQ en Messenger.


Maar ik heb het net uitgeprobeerd maar kan niet echt verbinding krijgen met mijn moeder in Holland. Heeft er iemand ervaring met Skype ? Als iemand wil testen, wees welkom mij te skypen, mijn nickname is havudsigt.


Een van de makers van Kazaa is trouwens een Deen, en hij werd vorige week geinterviewd op de radio, wat resulteerde in een boost van downloads vanuit Denemarken. Als het echt zo goed is al ze zeggen, gaat dit zeker besparen op mijn telefoonrekening.


Ik ga het morgen eens wat uitvoeriger testen, er is toch niet veel te doen op kantoor.