DK Rock !

Garbo - Revolucination Als verdwaalde nederlander in Denemarken, kan ik net zo goed wat reklame maken voor gedegen deense rockmuziek. Deense Garbo heeft zojuist hun 2e album uitgeven, en ik hou persoonlijk wel van hun muziek. Dit nieuwe album is iets meer rockachtig dan het eerste album. Maar luister zelf er zijn verschillende nummers van het nieuwe album te horen op Garbomusic.com onder  Media->Audio. Quiet is the new loud was de eerste single, en Won?t be in your way is net gereleased als 2e single (erg lekker nummer !).

Garbo speelt binnenkort een koncert in het Musikcafe in ?rhus, en daar ga ik natuurlijk even naar kijken en luisteren. Da?s dan weer ietwat positieve draai aan de hele situatie, als ik op vakantie was geweest had ik dit concert gemist. Maar laten er geen misverstanden over bestaan – ik ruil dit concert graag tegen 3 weken door  Mexico reizen en mijn baan terug …

3 thoughts to “DK Rock !”

  1. He, ik zal die nummers eens gaan luisteren. Ik vond die eerste single wel tof klinken. Ik heb toen een aantal nummers van het 1e album gedowned maar die vond ik persoonlijk iets te liefjes. Als ze inderdaad wat steviger klinken is het denk ik wel iets voor mij. Momenteel krijgt trouwens de deense band “NU” wat aandacht hier. Zegt jou die naam iets.
    Op ww.3voor12.nl staat een concertregistratie van ze.

  2. Ja het eerste album is wat te soft, het zou nu wat steviger moeten zijn (ik heb nog niet alle nummers gehoord :-)
    Nu heb ik van gehoord, maar ik geloof dat ze op dit moment bekender zijn in de UK, gek genoeg. Wist niet dat ze ook in NL bekend waren !

Comments are closed.