Nieuwe Baan !

Hier achter het toetsenbord zit een enorm opgeluchte en blije hollander in Denemarken. Ik heb zojuist te horen gekregen dat ik door het hoofdkantoor wordt overgenomen, en ik heb in ieder geval een verlenging van mijn kontrakt voor een jaar gekregen. Het hoofdkantoor zit hier een verdieping lager in hetzelfde gebouw. Het werk zal iets anders worden, misschien iets minder spannend, maar ik heb in ieder geval een jaar om eens heel rustig naar iets anders te gaan zoeken.


JOEPIEEEEE! 


Ik wil iedereen bedanken die mij opbeurende mailtjes en kommentaartjes heeft gestuurd, echt super, heel erg bedankt !

11 thoughts to “Nieuwe Baan !”

  1. Fantastisch nieuws voor je, wat zul je opgelucht zijn!
    Geniet van je weekend. Ga je nu alsnog op vakantie?(h)

  2. Ja ik ga wel op vakantie, maar kon niet meer mee met Baobab naar Mexico helaas. :-(
    Ik ga proberen een alternatieve reis te vinden.

  3. Meisie, ik ben zo blij voor je >-)alleen jammer dat je niet alsnog naar Mexico kan maar fijn is het wel. Van harte gefeliciteerd!!(monky)

  4. Ruben : Ik heb ooit mijn opleiding bij Volmac gehad, en hard en zwaar maar een erg goede basis, ik heb er nog dagelijks plezier van :-)

Comments are closed.