Een heel klein feestje

Ook al heeft het allemaal bij elkaar een week geduurd (ontslag – andere baan) wordt je je toch weer even bewust van het feit dat je toch wel kwetsbaar bent als alleenwoner. Dus ik besloot de goede afloop te vieren met een film (Pirates of the Carribean) en 2 nieuwe cd?s.


Pirates was een aardige film, Johnny Depp (de enige reden om deze film te zien) speelde eigenlijk gewoon goed, maar verder deed de film me niet zo veel. En Orlando Bloom is gewoon tien keer beter met blond haar (als Legolas in Lord of the Rngs). Dus, entertainment, maar niet een film die ik lang zal onthouden.


Wat cd?s betreft werd het de reeds besproken cd van  Garbo en de nieuwe van Tina Dickow. Beide absoluut de moeite waard. Tina Dickow is misschien een beetje te vergelijken met Ilse De Lange. Gek genoeg heet Tina Dickow in het buitenland Tina Dico, vreemd …

2 thoughts to “Een heel klein feestje”

  1. Ik vind die Garbo fragmentjes erg leuk klinken, Ingrid !!! Ik ben alleen bang dat ie hier in Nederland niet te krijgen is. Op Soulseek en Kazaa ook nog niks kunnen ontdekken. :-( Maar wie weet, als ik het iemand heeeeeeel lief vraag wil hij/zij hem wel rippen en op een servertje zetten ? ;-)

Comments are closed.