Baal-Obab (Stereopost)

Heuvelachtig schrijft er ook al over, Baobab was niet te vermurwen, vol is vol en ik kan dus niet meer mee met de Mexico reis.  Ook niet als er iemand uit zou vallen, ook niet als ik extra zou betalen voor eventuele ekstra kosten. Niets, noppes, niente, ingenting dus.


Als alternatief was er een Mexico reis in november (met 90% 50+?ers in de groep), nou doe maar even niet.

Nu zullen er natuurlijk mensen zijn die denken : “Je had die vakantie ook niet meteen moeten annuleren, sukkel !”.  Ja achteraf is het altijd makkelijk lullen, maar op het moment dat ik mijn vakantie annuleerde zag het er redelijk zwart uit. En als je alles van te voren zou weten in het leven, zou ik nu millionair zijn en Baobab gewoon opkopen. Maar zo eenvoudig is het nu eenmaal niet. Dus een andere reis zoeken dan maar :-(

3 thoughts to “Baal-Obab (Stereopost)”

Comments are closed.