Larry, Olaf, Nora

Het probleem met de annulering van mijn reis is dat ik alweer een baan had voordat ik een ontslagbewijs binnen had. Sterker nog ik heb nooit een ontslagbewijs ontvangen, ik heb alleen een mondeling bericht gekregen dat ik ontslagen was. Maar daar heb je niet zoveel aan als bewijs voor de verzekeringsmaatschappij die mijn geld moet terug betalen (annuleringsverzekering).

Dus nu ging ik net even naar mijn baas om te vragen of hij me kon helpen, en dat wilde hij met een hoop blabla eigenlijk niet. Hoe kon ik ook zo dom zijn om mijn vakantie op te zeggen voordat ik mijn ontslagbrief binnen had, was zo?n beetje zijn verhaal. Wat een ontzettende lul, maar goed dat ie ontslagen is. Ik werd echt heel erg boos, en volgens mij is een mondelinge afspraak net zo bindend, en heb de zaak doorgestuurd naar een niveau hoger, het hoofdkantoor, mijn toekomstige kollega?s. En zie, dat hielp, die maken een officieele brief voor me, en die kan opgestuurd worden naar de verzekering. Ik neem alle slechte woorden die ik ooit over hun heb gezegd hiermee terug, aardige mensen daar op het hoofdkantoor !


Nu dat allemaal rond is kan ik hierbij de echte reden geven voor mijn annulering. De echt redenen zijn Larry, Olaf en Nora. Wie zijn dat nou weer zult u zich afvragen. Nou dat zijn 3 orkanen die op dit moment door Mexico razen. Dimitri, hou je hoed goed vast volgende week !

2 thoughts to “Larry, Olaf, Nora”

  1. Wat een Klojo zeg die baas van jou, ongelovelijk (toch jaloers waarschijnlijk)net goed dat tie eruit vliegt X-(

Comments are closed.