Mi pasta er su pasta

Eindelijk is het zover, mijn eerste italiaanse kookles is vanavond. Eigenlijk niet helemaal de eerste, want ik heb al eerder een italiaanse kookkursus gevolgd, maar de eerste keer dit seizoen. Ik doe bijna altijd een kookkursus in het najaar, omdat het donkerder wordt en koud en het gezellig is om samen eten te maken en het daarna op te eten. Ik heb al alle mogelijke soorten eten geprobeerd  – grieks, vegetarisch, braziliaans (geen succes) – maar italiaans was toch het allerlekkerste eten dat er bij zat. En na de teleurstellende Braziliaans eten kursus van afgelopen jaar, wordt het dit jaar een zekere winner.


En voor iedereen die denkt dat het nu dus elke week pizza wordt, dat wordt het niet, vorige keer hebben we niet een keer pizza gemaakt. Dus die pizza wordt nog steeds een keer per week bij de pizzaman gehaald.

Maarre – Buono appetito ! Of zo iets.

4 thoughts to “Mi pasta er su pasta”

  1. Shoarma is hier bijna overal te krijgen. Er mist alleen een essentieel ding : de knoflooksaus ! Wie eet er nou shoarma zonder knoflooksaus – nou dat doen ze hier.
    Verder krijg je op vele plekken je shoarma in een opgerolde platte pannekoek (brood) en niet in een pita broodje zoals in Nederland. Ik vind de shoarma in NL stukken beter.

  2. In Huize Heuvelachtig wordt vanavond de eerste “Boerenkool met Gelderse Rookworst” van dit jaar genuttigd. Leek mij wel zo fijn voordat ik de komende weken aan de “Bruine Bonen” ga :-)

Comments are closed.