Tip

Mocht u zich ooit bij een kookkursus melden, en u bent zelf niet zo?n held achter het fornuis, dan kan ik u het volgende aanbevelen. Kijk goed rond in de groep en kijk of er mensen zijn die een keukenschort aanhebben. Dit zijn namelijk de mensen die ?f eerder op een kookkursus zijn geweest of die gewend zijn om in de keuken te staan. Sterker nog ze vinden het leuk om in de keuken te staan. Als je deze groep hebt geselekteerd, kijk dan nog even naar mensen met een keukenschort die hun eigen hakmes hebben meegenomen (omdat de messen in die schoolkeukens altijd en bot en krom zijn).  Zorg er daarna voor bij een van deze mensen in de groep te komen.


Dat deed ik gisteren, en het eten was ontzettend lekker en goedgelukt. De man die zijn eigen hakmes bij zich had was een echte Jamie Oliver !  Dunne kalfslapjes met parmaham, Risotto met paddestoelen, Gegratineerde Venkel (ok …) en Tiramisu toe ! Mmm …