Hjem igen

Ondanks het feit dat ik eigenlijk in Mexico had moeten zitten, was het toch erg gezellig een weekendje thuis in Nederland te zijn. En het was nog lekker weer ook.


En ik viel ook met mijn neus in de boter wat betreft sensatie verhalen, wat een gedoe met dat Mabelgate zeg, da?s toch wel schokkend, dat Friso zich terug trekt als troonopvolger (nummer 3?). Maar ook wel een beetje dom om tegen mamma teliegen natuurlijk.


Ik heb mijn nederlandse survivalkit weer aangevuld met Unox rookworst, gevulde speculaas, Heinz Sandwich spread en heel veel salmiak dropjes. Ik kan er voorlopig weer even tegen.


M?rsk Air serveert tegenwoordig helemaal niets meer in de vluchten van Amsterdam naar Billund (1 uur vliegen). Zelfs geen kopje koffie kan ervan af. Je kunt nu wel eten kopen in het vliegtuig, maar niemand is zo gek om 5 Euro te betalen voor hetzelfde uitgedroogde broodje dat we normaal gesproken allemaal lieten liggen omdat ze echt niet lekker zijn. Toch vind ik het gek dat ze dat nog steeds serveren, ik dacht dat ze op het personeel wilde besparen. Dit was in ieder geval wel een goede reden om met een gevulde maag het vliegtuig in te gaan, en gelukkig hebben ze een Vlaamse friettent op Schiphol. En wat is er dan beter dan een patat met, een kaassoufle, en een gevulde koek toe.