Sussi en Leo

Toen ik laatst weer in Nederland was, zag ik een glimp van Andr? Hazes op tv. Ik geloof dat ie weer eens door zijn vrouw verlaten is. Ik zat toen eigenlijk te denken of ze in Denemarken ook dit soort artiesten hebben, en het antwoord is ja.


De allerergste zijn Sussi en Leo. Deze 2 muzikanten hebben inmiddels 25 jaar koncerten gegeven in hetzelfde cafe in Skagen, het noordelijkste topje van Denemarken. Volgens de serieuze muziekpers kunnen ze allebei noch zingen noch spelen, maar het is heuse kult in Denemarken, waarschijnlijk omdat het zo onwaarschijnlijk slecht is. Ze touren regelmatig heel Denemarken rond, en ook in het ?rhus Musikhuset (het grote muziekteater hier) hebben ze regelmatig uitverkochte koncerten gegeven. 


Vergelijken hierbij is Andr? Hazes een wereldzanger.

3 thoughts to “Sussi en Leo”

  1. Ja we zijn nog langs dat caf? gekomen waar ze elke avond optreden, maar ik dacht laat ik het maar niet zeggen, anders is het zo?n teleurstelling omdat we niet tot ?s avonds konden blijven %-)

Comments are closed.