Hoe lang

wil ik eigenlijk reizen voor de juiste baan. Ja ik heb wel mijn jaarcontract vanaf 1 januari, maar ik ben ook verder aan het kijken naar andere mogelijkheden. Van de 3 geschreven brieven, heb ik 2 afwijzingen gehad. Daar was ik wel even lichtelijk depri van, maar bij de 3e sollicitatie zat ik bij de laatste 10 (van de 150 brieven). Ik heb net de eerste ronde achter de rug (een telefoon interview) en hoor aan het einde van de week meer. Het enige nadeel van deze baan is de afstand, want het kantoor bevindt zich in Kolding, 75 minuten met de trein van ?rhus. En da?s toch wel een hoop tijd in de trein elke dag. Wel werken er meerdere mensen uit ?rhus bij dit bedrijf, dus carpooling zou de boel al aanzienlijk verbeteren. Ik reken op niets, maar mocht ik uitgenodigd worden voor een echt gesprek ga ik toch wel even kijken. Al denk ik niet dat ik elke dag 150 minuten ga treinen, dat doe ik alleen als het een droombaan is.