Ja ik snap het ook niet

Terwijl ik hier rustig op een salmiak lollie (ja die hebben ze hier in de kantine) zit te kauwen komt de chef binnen en sluit de deur. En dan weet ik al dat er iets mis is. Iets wat de anderen niet mogen horen. Nu kan er niet meer zo heel veel verkeerd gaan, want de tent gaat dicht per 1 januari. Maar toch. Nee er was deze keer niets mis met projecten of klanten, er was iets mis met mij. Huh ? Ja waarom was ik de laatste tijd niet meer zo vrolijk en werkte ik me zelf niet meer echt in het zweet en was ik niet meer 100% gemotiveerd ? Nou ik zou het echt niet weten chef. Kan het zijn dat het iets met de algemene grafstemming op het werk te maken heeft ?


Alleen al het feit dat ie deze vraag durft te stellen laat zien wat voor een enorme s?kkel mijn chef is. En, ik heb het net uitgerekend, ik ben blij dat ik over 7 weken van hem af ben. Daar mis je niet echt veel aan volgens mij.

Dus ik heb mijn koptelefoontjes weer in mijn oren gepropt en ik werk me door de 920 nummers van mijn jukebox heen. Na 30 seconden had ik al weer een glimlach op mijn gezicht want er kwam een tv-2 nummer voorbij. (h)

6 thoughts to “Ja ik snap het ook niet”

  1. Wat een ongelovelijke Ashole die chef van jou, lekker je eigen ding doen hoor zolang je daar nog zit >-)

  2. Dat denk ik niet, maar ander kan ie er toch niet veel aan doen. Hij kan me ontslaan, oh nee zelfs dat kan ie niet -Mowahaha (cow)

Comments are closed.