Aarhus filmfestival

Mijn Microdrive kaart moet een paar nachtjes bij de diskdokter blijven, want ook in de fotozaak konden ze er weinig meer mee. Ze proberen nog een laatste redding, anders krijg ik een nieuwe. Er stonden gelukkig geen foto?s op die ik nog niet had overgekopieerd. En dit zouden de meest drift zekere CF II kaarten moeten zijn ! Mijn vertrouwen is een stuk minder, en ik neem zeker een extra kaartje mee op vakantie.


Verder heb ik vandaag uren in het donker gezeten. In de bioscoop. Het jaarlijkse Aarhus filmfestival is aan de gang. Shorts & Docs, korte films en documentaires uit alle delen van de wereld. Ik heb inmiddels zo?n 12 films gezien vandaag, dat lijkt veel, maar sommige films duren maar 5 minuten. Het niveau is erg wisselend, van fantastische kunstwerkjes tot onbegrijpbare animatiefilms. Morgen is het ook nog, en als het weer zo blijft als nu (donker, regen, wind)  dan ga ik morgen ook nog een aantal films kijken, het is namelijk gratis toegang !


Hee er ligt hier nog een MP3 Shuffle stokje te wachten, is er niemand die het wil oprapen ? Kom op het stokje moet door !

3 thoughts to “Aarhus filmfestival”

Comments are closed.