Shit !

Garbo was cool, alleen waren er ook vandaag erg weinig mensen. Toch wel raar, ze worden redelijk veel gespeeld in de radio. Dus het was een beetje rustig concert met een beetje saai publiek.


Ik had al zo?n vermoeden dat het niet uitverkocht zou raken, en besloot om mijn camera mee te nemen. Op de Garbo site is tenslotte een fotowedstrijd aan de gang, waar ze de beste live foto zoeken. Dus ik had me op de perfekte plek geinstalleerd en was klaar om wat foto?s te schieten, kan mijn kamera ineens mijn Microdrive kaart niet lezen ! Dus geen foto?s ! @%#?!?% !


Het zit niet echt mee met die camera, eerst de camera al naar de reperatie na 3 maanden, en nu dit. Natuurlijk had ik geen reserve kaartje mee (wat hebben we geleerd vandaag ?) dus shit. Morgen maar weer klagen bij de fotozaak. En een beetje blij dat het nu gebeurt in plaats van in Mexico over 6 1/2 week.


Welterusten maar weer.

3 thoughts to “Shit !”

  1. ?k heb dat probleem ook eens gehad. Meestal lukt het wel om de kaart door de camera opnieuw te laten formatteren.

  2. @Seymour : nee de camera wil helemaal niks met die kaart, hij is niet te lezen. Ook mijn kaartlezer kan hem niet lezen, dus ik ga zo even terug naar de winkel.

Comments are closed.