Jeemig

Hoeveel pech kan je eigenlijk hebben met een nieuwe camera en een nieuwe Microdrive kaart. Antwoord : veel ! Eerst moest mijn camera al ter reparatie in september. En vandaag kreeg ik te horen dat mijn Microdrive kaart echt niet meer te repareren is en dat ik dus een nieuwe krijg. Nou da?s mooi hoor ik u al denken. Ja heel mooi, ware het niet dat die kaarten op dit moment niet op voorraad zijn en het wel 3 weken kan duren voordat ze weer binnen zijn ! Hallo ! Waar zijn we mee bezig.


De fotozaak zei nog wel dat het de allereerste keer was dat ze een defekte Microdrive kaart teruggekregen hadden. Ja laat dat maar aan mij over.


(Wat is een microdrive ? Een heel klein harddiskje dat je kunt gebruiken in je digitale camera om foto?s op te slaan – Zie hier)

4 thoughts to “Jeemig”

  1. Da?s het grote probleem. Zodra het bewegende delen bevat gaat het snel kapot, of er komt stof in, of…enz.

  2. In de fotozaak hebben ze me dit aanbevolen omdat dit veel betrouwbaarder zou moeten zijn dan normale CF kaarten, maar dat vraag ik me nu dus af …

Comments are closed.