Rest van vragen

Het laatste stukje van de 5 vragen van Antoinette:


2. Hoe ligt het inkomensniveau tussen NEDERLAND en DENEMARKEN ?

Het inkomen in Denemarken ligt hoger dan in Nederland. Maar aan de andere kant is het dagelijkse leven hier een stuk duurder dan in NL (hoewel dit verschil na de Euro verminderd is). Dus ik denk dat het gemiddeld niet veel uitmaakt.

3. Zijn huizen en auto?s duurder in verhouding tot het inkomen in Nederland ?
Ik ken eerlijk gezegd de huizenprijzen in Nederland niet, die zijn de laatste jaren volgens mij ook flink gestegen. Huizen in grote steden als Kopenhagen en ?rhus zijn duur.
Wat auto?s betreft : autoprijzen in Denemarken zijn de duurste van Europa (en de Wereld misschien ?). Dit komt omdat er een ontzettend groot deel belastingen op zit. Een auto kopen in DK is gewoon niet leuk meer, dus dan is het handig om in de stad te wonen en gewoon te kunnen fietsen !

4. Op welke leeftijd gaat de gemiddelde deen met pensioen ?
Dat is hetzelfde als in Nederland.

5. Welke Nederlandse popgroepen zijn bekend in Denemarken ?
Geen volgens mij, in ieder geval geen popgroepen van deze tijd. 2 Unlimited en the Venga boys hebben hier een klein hitje gehad, maar dat is niet iets waarop we als nederlanders trots hoeven te zijn. Ik hoor hier nooit muziek van nederlandse bodem, en ik hoor redelijk veel radio.

One thought to “Rest van vragen”

Comments are closed.