Verzamelwoede

Iets sparen of verzamelen is leuk. Leuk omdat je altijd aan het zoeken bent naar uitbreiding van je verzameling. Op dit moment verzamel ik alles wat is uitgegeven is door de deense band tv?2, en aangezien die al meer dan 20 jaar bestaan is dat een hoop. Ik mis nog een stuk of 8-9 vinyl singles/maxi/promo?s. En daarom besloot ik afgelopen zaterdag maar eens naar de platenbeurs te gaan.  Volgens de posters was het de grootste platenbeurs van Denemarken, nou hij was echt klein. Maar toch was het spannend om alle dozen met lp?s en single?s door te bladeren in de hoop iets te vinden dat ik kon gebruiken. Het heeft niets nieuws opgeleverd, wel vond ik een aantal zeldzame 12? Maxi singles, die ik toch maar gekocht heb, in de hoop ze te kunnen ruilen voor de bij mij ontbrekende eksemplaren.


Ik denk trouwens dat vanaf de dag dat ik de verzameling kompleet heb, de lol er af is en ik aan een andere verzameling moet gaan beginnen. Het is het zoeken dat het leukt maakt.