Gevaarlijke winkels


Wikki Sommige winkels moet je gewoon niet in gaan, want je komt er altijd uit met dingen die je niet nodig hebt. Goede voorbeelden in ?rhus : Tiger  and S?strene Grene. En toch ging ik in een moment van zwakheid naar binnen bij Tiger. Bij Tiger kost alles 3 gulden, dus heel erg mis kan het niet gaan maar toch. Plotseling stond ik buiten met dit geval. Hij heet Wikki, en als ie zich netjes gedraagd, mag ie voorlopig wel in mijn boekenkast blijven zitten.

Over commercieel gesproken, ik vind het echt niet te geloven dat Denemarken nu ook op de Halloween trein is gesprongen. Plotseling kun je overal pompoenen kopen en in de kantine op het werk hebben we zelfs een halloween week. Dat Google vandaag in halloween style is, is tot daaraantoe, maar laten we het daar alsjeblieft bij houden. Halloween hoor net zo min thuis in DK als Valentijnsdag.

2 thoughts to “Gevaarlijke winkels”

  1. Iedereen moet het zelf maar weten. Maar ik doe er niet aan mee. Valentijnsdag, Halloween, nog even, hebben we hier ook Thanksgiving… alle dagen feest, is goed voor de commercie.

  2. Wat een grappig ding die Wikkie, kan me voorstellen dat je die niet kon laten staan ;-)van wie zou je dat hebben?? :-.

Comments are closed.