Terug

Het afgelopen weekend heb ik in Holland doorgebracht. Ik heb o.a. een bezoek gebracht aan het Space Expo in Noordwijk, en da?s best aan te raden als je geinteresseerd bent in ruimtevaart.

Inmiddels is Dimitri terug van mijn Mexico reis, en kun je zijn foto?s gaan bekijken. Ik wilde eerst wachten met het foto?s klijken tot ik zelf geweest was, maar kon mijn nieuwsgierigheid toch niet bedwingen, ze zijn prachtig, en ik verheug me op de vakantie (in december).

Nu is het weer werken geblazen, maar dat valt wel mee vandaag, want mijn chef is er al weer niet. In Denemarken krijgt elke ouder namelijk een dag vrij als een van je kinderen ziek is. En dat wordt volgens mij te pas en te onpas gebruikt, zeker de laatste tijd. Maar da?s mooi want ik heb een hoop te doen, mijn blogs bijwerken, artikelen bewerken voor tv2fan.dk, en nadenken over 26 Things II waar ik me voor aan heb gemeld. U begrijpt het al : druk, druk, druk,


Kicks voor niks : Als je koffer als allereerste op de lopende band verschijnt op Schiphol.

3 thoughts to “Terug”

  1. Dank je wel voor het compliment! En ik vind het een veelzeggende typefout: “Inmiddels is Dimitri terug van MIJN Mexico reis” (of is het expres ;-)

Comments are closed.