Nationale Krakercompetitie

De eerste ronde van de nationale krakercompetitie is begonnen, en je hebt tot de 14 november om je 10 antwoorden in te sturen. Ik heb inmiddels mijn antwoorden ingevuld en ben door naar ronde 2. Het is erg leuk om als een soort speurneus te proberen de antwoorden ergens op het internet te vinden, en je leert er nog wat van ook. Je kunt je nog aanmelden !


Verder was Bloody Sunday inderdaad vrij Bloody, maar ik vond hem erg goed. Zoals hier ook al in de recensie van verschillende kranten stond, je krijgt het gevoel dat je het allemaal van heel dichtbij meemaakt als je de film zit. En wat een smerig zaakje wat er daar in Londonderry gebeurt is.


Als ik na het zien van een film niet direkt mijn bioscoopstoel wil verlaten, is dat een teken dat een film indruk heeft gemaakt. Deze keer ben ik blijven zitten tot alle tekst na de film voorbij was geschoven, onder het genot van inderdaad U2?s – Sunday, Bloody Sunday. 5 sterren (van de 6)

One thought to “Nationale Krakercompetitie”

Comments are closed.