Let?s get lost

Ongelovelijk wat komt er weinig uit mijn handen op dit moment. Het is geen eens onwil, maar ik heb gewoon geen zin en het is veel leuker om naar buiten te kijken. Of een kop thee te halen. Of even de krant te lezen. Of even mijn foto?s te sorteren. Of een verslagje te schrijven over het koncert van gisteren. Of te kijken welke films er in de bioscoop gaan. Of een poppetje tekenen op een papiertje. Of even kijken of er nog iets leuks te koop is in de muziek newsgroup. Affijn, zo kan ik nog wel even doorgaan.

Waar ik ook effe geen zin in heb is blogs lezen en ook het schrijven op de engelse versie heb ik even in de koelkast gezet.
Het zal wel aan het weer liggen.

One thought to “Let?s get lost”

  1. Kom op meid, het eind is in zicht, niet bij de pakken neer gaan zitten hoor, da`s niks voor jou. (monkey)

Comments are closed.