Nette kleren

Nu zijn de nette kleren van stal gehaald, want er gaat gesolliciteerd worden vandaag. Weer ca. 1 uur en 23 minuten met de trein, naar Kolding deze keer. Nu heb ik de laatste paar dagen goed kunnen oefenen in het bijna dagelijks rijden met de trein, maar meer dan 1 uur per dag (2 uur totaal) is wat teveel van het goede, dat weet ik nu al. Ik ga toch maar even kijken in Kolding, deels omdat het goed is met wat training in “hoe voer ik een sollicitatiegesprek”, deels omdat ik dan niet de hele middag hier op kantoor hoef te zitten en deels omdat je nooit weet wat er uitkomt.


Verder begint het hier langzaam af te bouwen. Onze plantenservice is opgezegd, en de dagelijke toevoer kranten is ook geannuleerd (damn!). Ik ben blij dat ik vanaf 10 december vertrek hier en niet de allerlaatste weken afbouw en grafstemming meer hoef mee te maken, over 4 weken ben ik pleite. Op 5 januari wordt het een ongewild maar nieuw begin een etage lager.  Wie weet hoe leuk dat gaat worden …

One thought to “Nette kleren”

Comments are closed.