The Human Stain

The Human Stain is een beetje vreemde film. Met de cast (Ed Harris, Nicole Kidman, Anthony Hopkins) is niets mis mee, maar het verhaal was op de een of andere manier niet af. En heb ook nog wel een paar vragen, mocht iemand de film gezien hebben. Anthony Hopkins vind ik trouwens een fantastische acteur, al moet ik wel altijd aan zijn creeprol in Silence of the Lambs denken als ik hem zie. Ik vind hem beter in rollen als die in Hearts of Atlantis. Ook Ed Harris is een van mijn favorieten, maar toch maar 3 sterren (van de 5) voor deze film, en dat eigenlijk voor de acteerprestaties, niet voor het wazige verhaal.

De film werd vertoond in een van de kleine bioscoopzalen (6 rijen van 10 stoelen) en de zaal was maar halfvol, zelfs als had de film premiere vandaag. Voor de film begint wordt er zoals gewoonlijk reklame getoond. Ook vandaag, alleen hadden ze vergeten het geluid aan te zetten tijdens de reklames. Dat was op zich al reden tot hilariteit, maar langzamerhand begon de hele zaal de reklames van gesproken tekst te voorzien. Lang geleden dat ik zo gelachen heb, en de kracht van reklame is hiermee maar weer eens bewezen. Er waren niet veel mensen in de zaal die niet wisten welke gesproken tekst er bij welk reklamefilmpje hoorde.

2 thoughts to “The Human Stain”

  1. lieve In-Grid ik moet voor school een spreekbeurt over jou maken.Alleen is het probleem dat ik niets over u weet!!!Wat moet ik nu doen?ik ben radeloos!!vrijdag is de spreekbeurt al!!Help!!!!
    Wilt u misschien iets naar mijn e-mail terug sturen,a.u.b??????
    Dank u bij voorbaat

Comments are closed.