Gewetensvraag

Voor de grap ging ik eens kijken bij Sinterklaasavond.nl. En voor de grap heb ik ook een gedicht aangevraagd. Je moet dan de naam van de persoon invullen, een eigenschap van de persoon en het cadeau waar het gedicht op moet slaan. Het gedicht werd dan per e-mail naar je toe gestuurd. Ik had eigenlijk verwacht dat dat meteen zou gebeuren, en dat het een gedicht op het niveau van Sint liep eens te denken, wat ie jou nou weer een zou schenken zou zijn. Maar het duurde eerst een dag, en toen 2 dagen, en eindelijk gisteren (na 4 dagen) viel er een mailtje in de bus. Het gedicht stond klaar. En het is een alleraardigst gedicht geworden moet ik toegeven ! Ik denk zelfs dat er iemand dat gedicht gewoon heeft zitten maken. En ik vraag me af of ik zelf wel zo?n goed gedicht kan schrijven.


De vraag is dus, mag ik dit gedicht gebruiken bij mijn pakje, of is dat onethish ?

3 thoughts to “Gewetensvraag”

  1. Tja, da?s een moeilijke vraag. Als je geen dichter bent, dan mag je natuurlijk altijd de hulpo van anderen inroepen om tot een mooi resultaat te komen. Alles beter dan :”Sint zat te denken…”

Comments are closed.