Dat was dinsdag

Gisteren was een goede dag. Ik had niet 1, niet 2, maar zelfs 3 leuke dingen in mijn postbus zitten gisteren. Dat is meer dan het gemiddeld aantal leuke mailtjes dat ik op een dag krijg. Tussen die 3 leuke dingen zat mijn ultieme kerstkado. Kerst en Sinterklaas kan wat mij betreft nu gewoon afgeschaft worden, een leuker kado krijg ik toch niet. Het was de cd.


Vandaag ben ik boos. Boos op de fotowinkel. Eindelijk wordt mijn Microdrive kaart omgewisseld voor 2 normale CF kaarten, maar nu willen ze het prijsverschil weer niet terugbetalen. Ik kan wel een tegoedbon krijgen, maar aangezien ik me had voorgenomen nooit meer in die zaak te komen, wil ik gewoon mijn geld. Een ander ding is dat mijn camera ook weer problemen heeft met scherpstellen, dat was hetgene wat in september zogenaamd gerepareerd was. Maar dat probleem blijkt niet helemaal opgelost te zijn. Ik zie het alweer aankomen, die kamera is natuurlijk nooit klaar voor ik op vakantie ga. G**gloeiendeg*dv*r.