Huh ?

De Telegraaf schrijft:


Het Nederlands elftal is bij de loting voor de eindronde van het Europees kampioenschap ingedeeld in groep drie met Kroati?, Denemarken en Rusland. Die landen kan Oranje volgend jaar in de groepsfase in Portugal dus niet treffen.


Wat bedoelen ze daarmee ? Krijgen we een Nederland – Denemarken of niet ?

3 thoughts to “Huh ?”

  1. Ik volg het allemaal niet zo (heb woensdag natuurlijk wel genoten!) maar volgens mij waren dit de landen waartegen NL al in de voorronde gespeeld heeft. In de poule wedstrijden (groepsfase) op het EK zullen we nu eerst landen treffen uit de andere groepen v.d. voorrondes. Uit elke groep 1.

  2. Je heb 4 kommen waar landen in terecht kunnen komen. In de eerste kom zitten de landen die groepsfhoofden zullen zijn tijdens de loting.
    Dan komt er bij elke groep nog een elftal uit kom 2, 3 en 4
    Groep 3 = Kom 3 wil dus eigenlijk zeggen dat ze nederland niet zo hoog inschatten.

Comments are closed.