Hollanders in town

Normaal gesproken ga ik mensen niet aanspreken als ik nederlands hoor hier in de stad. Maar deze keer kwamen er 2 binnen in mijn lokale pitabar (aan te bevelen). In de stromende regen in hun t-shirt. Ze zagen er niet uit als toeristen, dus ik sprak ze aan. Blijkt er een nederlands dansfestival gaande te zijn in Gran danstheater, hier vlakbij.  De dansgroep heet Galili dance, en ze komen uit Groningen. Misschien ga ik nog wel even kijken het weekend. Het heeft hier aardig wat aandacht, o.a. op de lokale tv.


Na een hele dag zeikweer, vroegen ze me nog wel of het altijd dit soort weer is in DK. Die vraag is bijna net zo raar als de vraag of het in Holland altijd regent.

One thought to “Hollanders in town”

  1. tja dat hou je toch denk dat soort vragen over het weer :)
    Ik ben nu 4 jaar achter elkaar op vakantie geweest in Denemarken en als ik dan zeg dat we super mooi weer gehad hebben en heel veel zon dan zeggen heb je echt mazzel gehad he???
    Tje in juli aug is het daar ook nooi weer hoor :)
    Heel vaag wat ze deneken qua weer daar :)

Comments are closed.