Hondeleven

Honden zijn eigenlijk verboden in de bus hier in ?rhus. Tenzij ze klein genoeg zijn om in een tas op schoot te zitten. Klein genoeg voor op schoot was de zwarte labrador van vanmorgen in ieder geval niet. Maar hij was wel ontzettend goed opgevoed. Achterin de bus waar normaal kinderwagens en bagage gedeponeerd kunnen worden, had zijn baasje een grote lege sporttas op de grond gelegd. Daar lag de zwarte labrador precies bovenop en zijn baasje zat wat verderop in de bus op een stoel. Hij bleef keurig op de tas liggen tot hij samen met zijn baasje enkele haltes later uitstapte. Lief h? ?


Deense les:
Han elsker den hund
han elsker den s? h?jt
den kommer n?r han kalder
den h?rer selv den mindste fl?jt
(Tobias Trier)

Raden maar weer !

2 thoughts to “Hondeleven”

  1. Vrije vertaling:
    Hij houdt heel veel van zijn hond, omdat ie naar hem toekomt ongeacht of hij roept of heel zacht fluit.!

Comments are closed.