?rhus-Fredericia-Kolding-Middelfart-Fredericia-?rhus

Ik heb vandaag nee tegen een baan gezegd. Ik ben er nog niet uit of ik nu een enorme sukkel ben of niet. Maar mijn gevoel zei me dat het niet de baan was die ik zocht. De baan waar ik in eerste instantie op solliciteerde was (door personeelsverschuivingen) ook plotseling veranderd in een heel andere baan, en het leek me een saaie baan. Niet een baan waar ik elke dag voor naar Kolding op en neer ga kachelen in ieder geval. Dus helaas.


Nu stop ik even met banen zoeken, heb mijn haar inmiddels in Mexico style laten knippen en ga me op mijn vakantie voorbereiden. Als ik terug kom ligt er een heel nieuw jaar te wachten, en wie weet wat er allemaal nog gaat gebeuren in 2004.


De treinreis was een beetje omslachtig vandaag. Aangezien ik dacht dat alle treinen van Kolding richting Kopenhagen voorbij Fredericia rijden. Dat doen ze dus niet kan ik u vertellen. Dus ik heb even voet gezet op het eiland Fyn (Middelfart) om daarna weer in de trein naar ?rhus te stappen. Zo haal je het maximale uit je treinkaartje …

One thought to “?rhus-Fredericia-Kolding-Middelfart-Fredericia-?rhus”

  1. Haar in Mexicostijl??ben benieuwd, je hebt gelijk, ga je nu maar lekker op je vakantie richten, je hebt het verdient, je hebt nog een h??l jaar voor je.;-)Prettig weekend.

Comments are closed.