DVD for dummies

Coldplay Live 2003 DVD Hij is gearriveerd, Coldplay Live 2003. IK heb hem geruild voor een bijna aflopende platenbon die ik nog had liggen. Dus helemaal blij, die DVD in mijn laptops DVD speler en helemaal klaar voor Chris Martin. Maar nee, natuurlijk gaat dat niet zomaar. De disk wordt wel herkend maar, hij wil ?m niet spelen.


Als er een DVD ekspert is die dit leest : wat heb je nodig aan software en andere meuk om een DVD op je computer (win XP) te spelen ?


Ik wil Chris Martin zien nu ! :-?

4 thoughts to “DVD for dummies”

  1. Uitermate vreemd omdat de dvd, zowel via mijn laptap, als op de andere 2 home pc?s, met XP, zonder problemen Chris Martin in allerlei standjes te bewonderen is…… Is het iets met regio?s?

  2. Ik heb het wel met Windows Mediaplayer geprobeerd. OOk Zijn er betere programma?s (stomme vraag, ik geef het toe)? Ik ben echt een sukkel op DVD gebied.

Comments are closed.