Sinterklaas ging aan mijn deur voorbij

Op vele weblogs lees ik over het heerlijke avondje en kadootjes en pepernoten. Sint ging aan mijn deur voorbij, sint doet niet aan het buitenland. Da?s niet zo erg, maar ik mis gevulde speculaas, hollandse pepernoten (niet die deense surrogaat dingen zonder speculaaskruiden), en boterletter !  En het sinterklaas kado dat ik voor mezelf ingedachten had wil nog steeds niet swingen. Wel heb ik de live CD inmiddels gespeeld, en die is errug goed !


Hier is het inmiddels heel koud geworden. Ik was net even buiten om wat sfeervolle kerstfoto?s te maken voor ?BC (ja we leven nog) en mijn handen vroren er bijna vanaf. Helaas lag de mega kerstboom op het raadhuisplein nog steeds om na de storm van gisteren. Maar ik verwacht de eerste kerstfoto?s snel op ?BC.


Nu vind ik het zelf altijd erg leuk om kaarten te ontvangen, dus hou ik elk jaar een kerstkaart X-Change. Dat betekent dat jij van mij een kerstkaart krijgt (en deze keer komt ie zelfs uit Mexico of Guatemala) in ruil voor een leuke kerstkaart van jou. Zend me een mail (links in de Mail-o-matic) als je een kaart wilt extjeensen. Het gaat natuurlijk om een ouderwetse papieren kaart met postzegel !

2 thoughts to “Sinterklaas ging aan mijn deur voorbij”

  1. Sinterklaas heeft beloofd om speciaal voor jou nog een weekje in Nederland te blijven dus als je komt vrijdag??wie weet %-)

Comments are closed.