Kom dan

Ik heb gegeten, opgeruimd, en mijn surprise is zelfs al half af, wat op zich al een prestatie is. Dus nu zit ik op de bank en ben er helemaal klaar voor. Ik heb al pen en papier gepakt, ben sterk geweest en ben niet de bioscoop ingevlucht vanavond. Er is ook niets op tv dus dat kan me ook niet afleiden. Maar het wil maar niet komen, ik heb al verschillende poppetjes op het papier getekent, een kop thee gezet en nu zit ik hier te wachten. Hoe langer het duurt hoe meer bezorgd ik wordt. Morgen moet ik nl. naar een film sneakpreview, en donderdag naar een koncert met fantastische Under Byen. Dus dan komt er helemaal niets meer van. Vrijdag is het te laat, want dan ben ik onderweg naar Nederland. Maar wat is sinterklaas (een week later dan de rest van Nederland) zonder last minute gedichtenstress.  Toch maar wachten en ze vrijdag op het vliegveld schrijven dan ?

3 thoughts to “Kom dan”

  1. Sterker nog ik ben net nog even wezen zoeken, en ik vond me daar toch een hoop leuke gedichten. Ik ben nog even aan het nadenken of dat wel ethish verantwoord is :-)

Comments are closed.