Zend meer geld

Even een heel kort berichtje. Het is hier echt erg lekker weer, na het grijze weer in NL en DK. Dagtemperatuur 25-27 graden met een beetje bewolking, wat het alleen maar aangenamer maakt. Ook hebben we vandaag al (dat is binnen 48 uur – een record) op onze donder gehad dat we teveel herrie maken en teveel, te lang en vooral te hard lachen. Dat krijg je als je een Fries, een Belg en een halve hollandse Deen bij elkaar zet. Een explosieve kombinatie !

Ik dacht dat de kerst verlichting in Aarhus overdreven was, nou hier is het nog 10 keer erger. De kerstmuziek schalt hier via luidsprekers door alle straten, er is niet aan te ontkomen,  en ik heb nog nooit zoveel kerstverlichting bij elkaar gezien. Een gekke kombinatie met de 27 graden buiten, en helemaal om een kerstman in vol ornaat door de straten te zien lopen.

Wij vermaken ons hier dus prima. Buenos Noches !

2 thoughts to “Zend meer geld”

Comments are closed.