Flores

We zijn aangekomen in Flores. Gisteren werd de nacht doorgebracht in een jungle lodge bij de Rio Dulce, zonder al te veel spinnen gespuis, er zat alleen een hele grote vogelspin in de toilet. Vandaag een boottocht gemaakt over deze rivier, en helemaal tot de caraibische zee gevaren, met veel pelikanen, witte reigers en vele andere mooie vogels.

Morgen gaan we de laatste ruines bekijken, die van Tikal. En aangezien we al om 5 uur s morgens moeten ontbijten, ga ik nu maar slapen.

De dag erna wordt een hele lange dag met de bus terug naar Cancun. Ook daar vertrekken we om 5 uur s morgens. We hebben al afgesproken dat we onze laatste quetzals gaan opdrinken de avond ervoor, en gaan proberen een groot deel van de busreis te slapen. We komen op oudejaarsdag s avonds in Cancun aan, en das niet de slechtste plek om Oud & Nieuw te vieren !

Buenos Noches !

2 thoughts to “Flores”

  1. Ik ben benieuwd of je oudjaar overleefd hebt, met al die rare Mexicanen die uit vreugde hun pistolen in de lucht legen…

Comments are closed.